Call us when you like: +31 (0)33 45 11 300
Any questions? Call us: +32 (0) 11 60 16 40

WFM People vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons brand team willen versterken. Of je nu die ervaren professional bent of naast je studie promotiewerk wilt doen. Ben jij flexibel, gedreven en gericht op het hoogst mogelijke resultaat? Dan maken wij graag kennis! Wij helpen je graag aan een baan die voldoet aan jouw wensen en ambities.

Benieuwd wat we jou kunnen bieden? Zie ons overzicht voor alle vacatures.

WFM People works

About WFM People

WFM People is marktleider op het gebied van Field Marketing in de Benelux. Strategisch verbinden van mens en merk door Field Force & Brand Activation support. Onze filosofie: ‘Be the Brand Ambassador’. Met meer dan 30 jaar ervaring stimuleren wij nationale & internationale merken om hun sales en marketingstrategie te verbeteren binnen de markt in de Benelux.

Career opportunities

Naast onze dagelijkse begeleiding, verbeteren wij de kwaliteit van onze service door gespecialiseerde training- en opleidingstrajecten aan te bieden. Elk project start met een briefing. Zo garanderen wij dat onze mensen zijn klaargestoomd om het project met de juiste achtergrondkennis in te gaan.

Onze trainers zorgen ervoor dat er periodiek interne cursussen worden aangeboden die aansluiten op het werkgebied van de brand ambassadors. Zo krijgen onze verkoopspecialisten effectieve verkoopmasterclasses en worden er productcursussen aangeboden.

Who will I work for?

Als lid van ons ambassadeurs team ga je aan het werk voor nationale en internationale bekende merken die (gedeeltelijk) actief zijn in de Benelux. Van mode en cosmetica tot kantoorleveranciers. Wij werken voor een breed aanbod van gerenommeerde merken.

Follow us