Bellen kan altijd: +31 (0)33 45 11 300
Heeft u vragen? Bellen kan altijd: +31 (0)33 45 11 300

Field Force

Verbeter de zichtbaarheid van uw merk en verhoog uw verkoopdoelen op de verkooppunten. WFM Field Force is de sleutel tot het nemen van de juiste strategische beslissingen, door huidige productaanwezigheid en marktinzichten te verzamelen.

Wat is Field Force

Uw verkoop- en merchandising doelstellingen kunnen snel en efficiënt worden bereikt door de inzet van een team van professionele field ambassadors. Van flexibele inzet in korte termijn projecten, tot langdurige detacheringen. WFM People creëert het juiste markt transactieplan dat past bij uw doelstellingen en neemt de volledige operatie op zich.

Waarom Field Force

Verhoog uw productiviteit en verbeter verkoopdoelen door flexibele verkoopteams in te huren. Geef field ambassadors de mogelijkheid om met klanten in contact te komen en hot leads om te zetten in verkooporders. Met één druk op de knop krijgt u inzage in de verkooporders en product presentaties.

Profiteer van alle voordelen van flexibiliteit!

“Behoud maximale controle over uw tijdelijke POS materiaal in de winkel met Field Force.”

Audit

Met store-audits kunt u de doelen en strategie van uw bedrijf onderzoeken. Ze geven een duidelijk en betrouwbaar beeld van de aanwezige producten en de presentatie. Onze auditors voeren dagelijks enquêtes uit bij afdelingen, zowel in de food- als non-foodsector. Ze zijn gepassioneerd en beschikken over veel ervaring. Dankzij hun kennis en expertise weten onze WFM ambassadeurs precies hoe ze een audit moeten benaderen.

Zo kunt u tijdens de winkelcontrole informatie opvragen rond:

 • Prijsregistratie
 • Product data verzameling
 • Mystery requests
 • Out of Stock registratie
 • Point Of Sale presentaties

Sales Support

Verkoopvertegenwoordigers zijn het meest effectief wanneer zij beschikken over de juiste ondersteuning. Maar hoeveel ondersteunend personeel heeft een bedrijf precies nodig? WFM Sales Support helpt uw verkoopvertegenwoordigers zich te concentreren op de daadwerkelijke verkoop en onderhandelingen. Wellicht heeft u behoefte aan tijdelijke verkoopondersteuning om uw product en campagnes onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Op basis van uw marketing- en sales kalender bieden wij de juiste sales support teams voor uw verkoopkanalen. In duidelijke sales waves of gerichte bezoeken. Ook bieden wij flexibiliteit die u nodig heeft om snel en efficiënt uw commerciële doelen te behalen. Kortom: wij verhogen uw omzet!

Zo kunt u verkoopondersteuning implementeren:

 • Ad hoc
 • Outsourcing
 • Detachering van toegewijde en gesyndiceerde verkoopkracht

Merchandising Service

Instore productpositie kan grote invloed hebben op hoe goed het product verkoopt. Daarom moet de plaatsing effectief en efficiënt zijn. En moet de presentatie de uitstraling van de winkel verbeteren. WFM Merchandising Service biedt u de tools en expertise om er zeker van te zijn dat de ruimte en mogelijkheden optimaal worden benut. Onze vertegenwoordigers en merchandisers verzorgen de juiste merkpresentatie op winkelniveau door uw schappen te onderhouden, bouwen, installeren en in te richten.

Gebaseerd op het planogram, de categorieën hun eigen inzichten en ervaringen, zullen de merchandisers de juiste balans vinden tussen strategie en de lokale situatie. Daarnaast besteden zij aandacht aan het personeel en trainen medewerkers om de lokale betrekking bij de presentatie te garanderen.

Zo kunt u Merchandising Service implementeren:

 • Schappenonderhoud & rack jobbing
 • Visual merchandising
 • Technische merchandising
 • Tweede placement bij POS /display

Health & Beauty Team

Je kent het wel, je hebt geen eigen buitendienst, terwijl je wel behoefte hebt aan invloed op de winkelvloer. Met als doel om de beschikbaarheid en zichtbaarheid van de producten te optimaliseren bij zelfstandige drogisterijen, apotheken en parfumerieën.

Bij WFM People doen we dat anders… Wij gaan voor meetbare resultaten met ons Health and Beauty Team. Het team bestaat uit ervaren buitendienst- medewerkers die zorgen voor invulling van diverse activiteiten op de winkelvloer.

Kortom; met Fieldmarketing en Brand Activation in ons DNA zijn wij de partner om jouw product- en merkpresentatie te verbeteren.

Lees meer

Bekijk ook onze
andere diensten »
Supporting the most beautiful brands in the world
...Ontdek de kracht van kennis en resultaatgerichte people...
Vul uw e-mailadres in en ontvang advies op maat!