Bellen kan altijd: +31 (0)33 45 11 300
Heeft u vragen? Bellen kan altijd: +31 (0)33 45 11 300

Health and Beauty Team

Je kent het wel, je hebt geen eigen buitendienst, terwijl je wel behoefte hebt aan invloed op de winkelvloer. Met als doel om de beschikbaarheid en zichtbaarheid van de producten te optimaliseren bij zelfstandige drogisterijen, apotheken en parfumerieën.

Bij WFM People doen we dat anders… Wij gaan voor meetbare resultaten met ons Health and Beauty Team. Het team bestaat uit ervaren buitendienst- medewerkers die zorgen voor invulling van diverse activiteiten op de winkelvloer.

Kortom; met Fieldmarketing en Brand Activation in ons DNA zijn wij de partner om jouw product- en merkpresentatie te verbeteren.

 

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Door jouw activiteiten te bundelen met andere leveranciers, wordt een bezoek van een buitendienst-medewerker van het Health and Beauty Team haalbaar en betaalbaar. Al vanaf € 7.500* kun je deelnemen aan een rondgang.

Graag nodigen wij je uit om jouw doelstellingen en gewenste activiteiten op de winkelvloer met ons te delen.

Vraag hier meer informatie aan.

 

Voordelen

 

• Meer grip op de winkelvloer bij zelfstandige drogisterijen, apothekers en parfumerieën
• Verbeterde verkrijgbaarheid en zichtbaarheid van het product of merk
• Aansturing buitendienst door WFM People
• Deelname al vanaf €7.500 per rondgang*
• Meerdere rondgangen per jaar (aantal afhankelijk van belangstelling)
• Rapportage over behaalde resultaten

 

*Op basis van 400 zelfstandige drogisterijen bij een deelname van > 4 leveranciers

“Al jarenlang onze partner voor merkpromotie op de winkelvloer”

 

Meer informatie

Welke voordelen biedt een oriënterend gesprek je?

Een oriënterend gesprek is geheel vrijblijvend. Op basis van de doelstellingen en de gewenste activiteiten binnen het zelfstandigen kanaal, maken wij een inventarisatie wat het Health and Beauty Team voor je kan betekenen op de winkelvloer.

Vraag hier meer informatie aan.

 

Waarom?

De zelfstandige drogisterijen, apotheken en parfumerieën zijn substantiële afzetkanalen die aandacht verdienen. Het Health and Beauty Team is flexibel in te zetten waar en wanneer nodig, om invloed uit te oefenen op de winkelvloer.

Hoe?

Met het Health and Beauty Team brengen wij continuïteit voor jouw merk op de winkelvloer bij zelfstandige ondernemers. Door de structurele inzet (meerdere keren per jaar) met vaste gezichten worden krachten gebundeld. Het voordeel: distributie optimalisatie, schaponderhoud, zichtbaarheid, verrichte metingen en second placement.

Bekijk ook onze
andere diensten »
Supporting the most beautiful brands in the world