Bellen kan altijd: +31 (0)33 45 11 300
Heeft u vragen? Bellen kan altijd: +31 (0)33 45 11 300
WFM People - Quinty over WFM People

Onze people aan het woord – Quinty

Quinty (19) loopt tot en met juni stage op de afdeling Client Services Manager. Wij vroegen Quinty naar haar ervaring:

Momenteel studeer ik Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Utrecht en ik zit in mijn tweede jaar. Via school ben ik terecht gekomen bij WFM People. Tijdens mijn sollicitatiegesprek werd duidelijk dat ik de Client Service Manager mee zal helpen met de opdrachtgever Albert Heijn. Super gaaf dat ik gelijk mocht meewerken aan zo’n groot project!

Indruk van verschillende afdelingen
Bij WFM People zijn ze erg flexibel. Zo krijg je voldoende ruimte om aan je stageopdrachten te werken en is het geen probleem om een kijkje te nemen bij andere afdelingen. Zo moest ik bijvoorbeeld voor mijn eerste periode veel commerciële activiteiten uitvoeren, dit kon ik doen door aan het project Albert Heijn mee te werken. In mijn laatste periode ga ik mij bezighouden met een HR vraagstuk.

Werkzaamheden bij WFM People
Bij WFM People houd ik me bezig met verschillende taken. Zo heb ik veel contact met de buitendienst. Wanneer zij campagnemateriaal hebben geplaatst kijk ik of alles goed staat en geef ik dit aan hun door. Wanneer alle winkels zijn bezocht, voer ik op kantoor verschillende taken uit zodat alles voor de week erna weer klaar staat. Zo kan de buitendienst de week erna gelijk aan de slag.

Geen stagiaire, maar medewerker
Wat mijn stage erg leuk maakt is dat ik veel verantwoordelijkheid krijg. Ik mag een opdracht geheel zelfstandig uitvoeren. Het geeft dan ook een goed gevoel dat mijn stagebedrijf een groot vertrouwen in mij heeft. Ik word bij WFM People niet alleen als stagiaire gezien, maar ook als medewerker!

Volg ons