Bellen kan altijd: +31 (0)33 45 11 300
Heeft u vragen? Bellen kan altijd: +31 (0)33 45 11 300

Bijbaan Planner

WFM People Office

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven Planner die ons weekendteam kan versterken!

Je start lekker vroeg om 08:15 uur om meteen aan de slag te gaan met de binnengekomen ziekmeldingen en spoedaanvragen. Samen met je collega’s van de planning bel je medewerkers op met de vraag of ze ad-hoc een dienst op kunnen pakken en licht je de klant in over de resultaten. Als eerste aanspreekpunt van de afdeling beantwoord je vele telefoontjes en mails van medewerkers met uiteenlopende vragen. Als de ochtenddrukte voorbij is, licht je collega’s in over eventuele knelpunten: een te krappe medewerkerspool waardoor je diensten nog niet hebt kunnen vullen, een no-show van een medewerker of een promotie die niet doorgaat. De hele dag moet er flink gepuzzeld worden om de beschikbaarheid van de medewerkers perfect te laten passen rond de aanvraag van de klant.

Kortom: een leuke uitdagende functie waarin je veel kan leren.

Functie:

Jouw profiel:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Commercieel ingesteld en resultaatgericht te werk gaan
  • Gedreven en enthousiaste instelling
  • Zelfstandig werkend
  • Flexibele en dienstverlenende instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Beschikbaar op zaterdag.

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden:
Een uitdagende, afwisselende en commerciële baan met goede arbeidsvoorwaarden. Een goede werksfeer gekoppeld aan doel- en resultaatgericht werken als team.

Bedrijfsprofiel:

WFM People is marktleider op het gebied van Field Marketing toepassingen in de Benelux. Het strategisch verbinden van merken en shoppers door Field Force & Brand Activation oplossingen. Onze filosofie: ‘Be the Brand Ambassador’.

We ondersteunen onze opdrachtgevers op de beste manier door uitvoering van marketing- en verkoopactiviteiten. Onze flexibele en professionele hands-on managers en ambassadeurs werken met toewijding, plezier en op een open en transparante manier om het beste resultaat te bereiken. Wij geloven dat communicatie alleen werkt als je de taal van de consument, werknemer, winkelier, zakelijke relatie en shareholder spreekt. Wij begrijpen als geen ander de interactie tussen merken, verkopers en consumenten.

Of het nu gaat om het creëren van een uniek concept, evenement, merkbeleving & loyaliteit, verkoopstijging of productplaatsing en installatie; we hebben de juiste mensen om in uw merk te geloven en uw bedrijf op de beste manier te ondersteunen.

Locatie:
Amersfoort

Contact:
Jessica Methorst
+31334511345
j.methorst@werkenbijwfmpeople.nl

Volg ons